Thursday, 27 September 2012

Rindu MYKO

x tawu nak cita macam mana, tapi sejak2 akhir2 ni aku suka begayut gdn si myko ni, sbb sya rajin call aku walupun dya bz dgn game rugby dya sana sini. Aku je yg kurang prihatin dgn dya sbb aku call dya bila dya text aku mcm ni      " sha call i jap" time tu baru la aku call.Pastu x taw la kenapa pagi2 buta dya dh kejutkan aku bangun tido . arrrgghhhh time ni mmg aku malu gila sbb dya gelakkan aku bila dg suara aku yg tah apa2 tu kan .. Tapi x pa tunggu hang myko nnti aku call hang banyak2 kali kacaw hang tidoq.. haahha.. tapi best jgk bila dengaq suara dya yg mamai tu kan. hahha. Okey cukup takat tu je. sebenaqnya aku mmg rindu hang myko..  
       sampai di sini sahaja aku kene pergi perjumpaan KASPER plak.dlm hti ni mmg mls gila nk mampuih heheh.. mlm2 kene p sana.

ni la si myko yg aku syg tuh..  aku suka aksi ni msa game rugby
okei.

No comments:

Post a Comment