Friday, 28 September 2012

COUNTDOWN TO BACK HOME

                                     




take 5 jap study KENEGARAAN MALAYSIA otak ni dah jam plak. Okey nk cte ape erk, time ni aq mmg rindu sgt nak balek penang, btw tinggal 2 minggu lagi, then aq nak lari dari keserabutan belajar di sini. Bintulu ni dah la panas sbb kat sini kan temapt pemprosesan gas asli. Kalau dr bilik aq ni bleyh nmpak cahaya api di sebalik hutan tu, dan asap2nya bukan dlm hutan maksud aku, tapi disebalik hutan tu kan ada laut , maybe kt situ kot tmpat dya. Kat hostel aku duk tingkat 4 so bley nmpak la kn. Duk kt sini jgk la kulit kita klaw yg org semenanjung tu di kt sini mmg bole jd gelap la. Tapi yg aku peliknya org2 bintulu ni kulit depa x hitam plak.. hahah.. tapi aku mmg dh terlalu homesick ni, aku nak balik , nak wat treatment muka aku yg dh gelap ni. hahaha.. ( ni post smalm tp dsebabkn wifi down so, terpaksa repost la)




ni muka aku before aku masuk UPM, BINTULU.
( Time ni aku kat klate) hihi

                                               dan selepas dua bulan lebih aku kt sini
                                ni rupenye anak kepada tuan abu bakar

                                                                 jeng,jeng, jeng
               


ni la rupe aku , time ni masa 1st day HARI RAYA AIDILFTRI
aku dgn member aku x balik raya sbb cuti 1 minggu ja, rugi la duet tiket yg mahal tu kan
athirah x balek ampang and aku x balek penang.




tgk la hitam kan, athirah sebelum ni lg putih tp skunk putih ckit je. ahhaha
walaupun sedih x balik raya tapi bibir masih mampu tersenyum.
                                  
                                           


















2 comments:

  1. singgah...jemput singgah sini http://nurulnamasaya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. salam kenal ;)dah follow awk

    http://eza-ezara.blogspot.com/

    ReplyDelete